Сьогодні хочу запропонувати розкішний рецепт надзвичайно ніжного горохового супу-пюре з яловичиною. Апетитний суп сподобається всім без винятку. Процес приготування досить простий, з ним впорається навіть починаюча господиня. Приготуйте і ви отримаєте незабутнє задоволення!
Інгредієнти: на 12 порц.
- Горох колотий – 300 гр.
- Яловичина – 350 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Картопля – 4 шт.
- Масло рослинне – для смаження
- Вода – 3,5 л.
- Сіль – за смаком
- Морква – 1 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати гороховий суп-пюре з яловичиною просто! Першим ділом вимийте яловичину, потім обсушити паперовими рушниками і наріжте невеликими шматочками. Викладіть в глибоку каструлю з товстим дном. Налийте рослинне масло. Поставте на помірний вогонь і, періодично помішуючи, обсмажте.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, сполосніть в холодній воді. Моркву і картоплю вимийте і очистіть від шкірки, скориставшись овочечисткою.
Очищений ріпчасту цибулю наріжте кубиками. Додайте в каструлю до яловичині.
Очищену моркву натріть на крупній тертці і викладіть в каструлю. Періодично помішуючи, обсмажте всі разом.
Колотий горох гарненько промийте кілька разів під проточною водою. При бажанні можна горох замочити в розчині з харчовою содою з вечора і залишити на ніч. Так він швидше приготується.
Горох і картопля, очищений відправте до засмажки. Залийте попередньо підготовленим окропом. Доведіть до кипіння. За смаком посоліть і поперчіть. Зменшіть вогонь і варіть на повільному вогні 40-50 хвилин.
Зварену картоплю вийміть з супу і розімніть дерев’яною ложкою, а потім викладіть назад. Суп доведіть до кипіння, вимкніть вогонь і дайте настоятися під кришкою 30 хвилин на гарячої конфорці.
Гороховий суп-пюре з яловичиною розлийте по порціях, прикрасьте зеленню і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Горохове пюре Горохове пюре з м'ясом Горохове пюре на воді Гороховий суп з картоплею Гороховий суп з яловичиною Гороховий суп-пюре