Любителям перших страв хочу порекомендувати чудовий рецепт горохового супу в мультиварці Мулинекс. Суп виходить наваристим, густим і ароматним. Приготуйте апетитний супчик своїм домашнім, і вони залишаться в захваті!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Горох – 200 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Масло вершкове – 50 гр.
- Гриби заморожені – 400 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Окріп – 2,5 л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати гороховий суп в мультиварці Мулинекс, підготуйте мультиварку. Я користуюся приладом фірми «Мулинекс»
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і подрібніть ножем. Морква вимийте і очистіть від шкірки овочечисткою, а потім натріть на крупній тертці. У чашу мультиварки налийте трохи олії, викладіть заморожені гриби і подрібнені овочі.
Періодично помішуючи, обсмажте до м’якості, встановивши програму «Смаження».
Картоплю вимийте і очистіть від шкірки овочечисткою, наріжте кубиками і додайте до решти інгредієнтів. Влийте півлітра окропу. Встановіть програму «Варка».
Горох добре промийте, а потім додайте в чашу мультиварки.
Поперчіть.
Посоліть.
Влийте залишився окріп.
Добре перемішайте.
Стінки мультиварки змастіть шматочком вершкового масла. Доведіть вміст мультиварки до кипіння.
На панелі мультиварки встановіть програму «Варка».
Час приготування – 18 хвилин.
Закрийте кришку мультиварки і натисніть кнопку «Старт».
Готуйте до закінчення програми. Після звукового сигналу встановіть режим «Підігрів». Залиште настоюватися гороховий суп на 1 годину.
Гороховий суп, приготовлений в мультиварці «Мулинекс», подавайте на стіл порційно.
Приємного апетиту!
Гороховий суп в мультиварці Гороховий суп з картоплею Грибний суп Пісний суп гороховий