Любителям перших страв хочу порекомендувати чудовий рецепт горохового супу в мультиварці Мулинекс. Суп виходить наваристим, густим і ароматним. Приготуйте апетитний супчик своїм домашнім, і вони залишаться в захваті!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Горох – 200 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Гриби заморожені – 400 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Окріп – 2,5 л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати гороховий суп в мультиварці Мулинекс, підготуйте мультиварку. Я користуюся приладом фірми «Мулинекс»

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і подрібніть ножем. Морква вимийте і очистіть від шкірки овочечисткою, а потім натріть на крупній тертці. У чашу мультиварки налийте трохи олії, викладіть заморожені гриби і подрібнені овочі.

Періодично помішуючи, обсмажте до м’якості, встановивши програму «Смаження».

Картоплю вимийте і очистіть від шкірки овочечисткою, наріжте кубиками і додайте до решти інгредієнтів. Влийте півлітра окропу. Встановіть програму «Варка».

Горох добре промийте, а потім додайте в чашу мультиварки.

Поперчіть.

Посоліть.

Влийте залишився окріп.

Добре перемішайте.

Стінки мультиварки змастіть шматочком вершкового масла. Доведіть вміст мультиварки до кипіння.

На панелі мультиварки встановіть програму «Варка».

Час приготування – 18 хвилин.

Закрийте кришку мультиварки і натисніть кнопку «Старт».

Готуйте до закінчення програми. Після звукового сигналу встановіть режим «Підігрів». Залиште настоюватися гороховий суп на 1 годину.

Гороховий суп, приготовлений в мультиварці «Мулинекс», подавайте на стіл порційно.

Приємного апетиту!

Гороховий суп в мультиварці Гороховий суп з картоплею Грибний суп Пісний суп гороховий