Оригінальний і пісний грибний суп приготується досить швидко і просто за допомогою кухонного помічниці – мультиварки. Необхідно лише підготувати інгредієнти скласти в чашу, і вже через півгодини приголомшливе перше блюдо готове. Опеньки для ароматного супу використовуємо заморожені.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Опеньки заморожені – 200 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Картопля – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Рис білий – 30 гр.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Перець запашний – 3 шт.
  • Масло рослинне – 20 гр.
  • Вода – 2 л

Процес приготування:

Приступимо до приготування супу з опеньками і рисом. Овочі почистіть і промийте. Цибулю наріжте дрібним кубиком, моркву потріть на тертці крупно. Рис промийте, а картопля нарізайте великими кубиками.

Встановіть програму «Смаження» на 10 хвилин в мультиварці і через хвилину влийте олію і засипте подрібнені цибулю і моркву. Розмішайте овочі і смажте 4 хвилини.

Перекладіть гриби в чашу, перемішайте інгредієнти і смажте протягом 5 хвилин.

Засипте до інгредієнтів рис і картоплю, посоліть, додайте спеції і воду і розмішайте.

Увімкніть режим «Суп» і встановіть таймер на 30 хвилин. Готуйте під закритою кришкою до звукового сигналу агрегату.

Приємного апетиту!

Грибний суп Грибний суп з опеньків Як приготувати опеньки - рецепти