Здивуйте рідних або гостей оригінальним домашнім обідом. Спробуйте рецепт наваристого горохового супу з копченостями і ніжним сиром. Блюдо здивує вас своєю поживністю і яскравим смаком.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • М’ясо копчене – 300 гр.
  • Сир Пармезан – 200 гр.
  • Горох – 200 гр.
  • Картопля – 4 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Вода – 2.5 л.

Процес приготування:

Готувати суп гороховий з копченостями і сиром просто! Кип’ятимо воду в каструлі. Відразу ж додаємо промитий горох. Солимо за смаком.

Поки вариться горох, натираємо сир твердий і очищену моркву. Продукти обсмажуємо 3-5 хвилин у розігрітій сковороді без масла. Можна додати спеції.

Очищаємо картоплю і розбираємо його кубиками середнього розміру.

Викладаємо в каструлю моркву з сиром і картоплю. Відварюємо страва до м’якості картоплі. В кінці готування додаємо шматочки копченого м’яса.

Гарячий суп розливаємо по тарілках. Подаємо до столу з хлібом або хлібцями. Готово!

Гороховий суп Гороховий суп з м'ясом Гороховий суп у каструлі