Копченості привносять в суп легкий аромат диму. Тому гороховий суп з копченими реберцями виходить таким смачним. Щоб суп був більш наваристим, приготуйте його в мультиварці Редмонд.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Копчені реберця – 500 гр.
  • Горох – 200 гр.
  • Картопля – 4 – 5 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 80 гр.
  • Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.
  • Вода – 2 л
  • Чабер – 1 ч. л.

Процес приготування:

Як почати готувати гороховий суп з копченими реберцями в мультиварці Редмонд? Очистіть цибулю і моркву. Цибулю наріжте ножем, моркву натріть на тертці.

Влийте в чашу мультиварки рослинне масло, викладіть овочі в чашу мультиварки і смажте їх 15 хвилин.

Копчені ребра наріжте на частини і складіть їх у каструлю.

Горох промийте водою і всипте в чашу.

Туди ж покладіть нарізану кубиками картоплю, всипте чабер.

Влийте воду, закрийте кришку мультиварки і поставте таймер на 60 хвилин.

Після того, як пролунає звуковий сигнал, додайте сіль за смаком, подрібнені часник і зелень, залиште суп під кришкою ще на 10 хвилин. Суп готовий, можна подавати на стіл.

Приємного апетиту!

Гороховий суп Гороховий суп без м'яса Гороховий суп з картоплею Гороховий суп з м'ясом Гороховий суп зі свининою Пісний суп гороховий