Копченості привносять в суп легкий аромат диму. Тому гороховий суп з копченими реберцями виходить таким смачним. Щоб суп був більш наваристим, приготуйте його в мультиварці Редмонд.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Копчені реберця – 500 гр.
- Горох – 200 гр.
- Картопля – 4 – 5 шт.
- Сіль – за смаком
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 80 гр.
- Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.
- Вода – 2 л
- Чабер – 1 ч. л.
Процес приготування:
Як почати готувати гороховий суп з копченими реберцями в мультиварці Редмонд? Очистіть цибулю і моркву. Цибулю наріжте ножем, моркву натріть на тертці.
Влийте в чашу мультиварки рослинне масло, викладіть овочі в чашу мультиварки і смажте їх 15 хвилин.
Копчені ребра наріжте на частини і складіть їх у каструлю.
Горох промийте водою і всипте в чашу.
Туди ж покладіть нарізану кубиками картоплю, всипте чабер.
Влийте воду, закрийте кришку мультиварки і поставте таймер на 60 хвилин.
Після того, як пролунає звуковий сигнал, додайте сіль за смаком, подрібнені часник і зелень, залиште суп під кришкою ще на 10 хвилин. Суп готовий, можна подавати на стіл.
Приємного апетиту!
Гороховий суп Гороховий суп без м'яса Гороховий суп з картоплею Гороховий суп з м'ясом Гороховий суп зі свининою Пісний суп гороховий