Сьогодні хочу поділитися з вами чудовим рецептом горохового супу з яловичиною, приготованого в мультиварці, т. к. я часто готую такий суп для рідних на сімейний обід. Перше блюдо виходить разваристым, ситним, густим і наваристим.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Горох – 150 гр.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Картопля – 3 шт.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Бульйон – 3.5 л
  • Сіль – за смаком
  • Яловичина – 300 гр.
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Готувати гороховий суп з яловичиною в мультиварці легко! Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування апетитного горохового супу з яловичиною, приготованого в мультиварці. Картоплю і моркву гарненько вимийте і очистіть від шкірки овочечисткою. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння.

Горох ретельно промийте, а потім залийте водою і залиште замачиваться на деякий час.

Яловичину промити, а потім викладіть в каструлю, налийте холодну воду і посоліть, поставте на помірний вогонь і доведіть до кипіння. Шумівкою зніміть піну, що утворилася, зменшіть вогонь і варіть м’ясо близько 1 години.

Очищену моркву натріть на крупній тертці. Ріпчасту цибулю подрібніть ножем.

На панелі мультиварки встановіть програму «Смаження», час приготування – 8 хвилин.

В чашу мультиварки налийте невелику кількість рослинного масла. Викладіть подрібнену ріпчасту цибулю і обсмажте до м’якості.

Потім викладіть натерту моркву і готуйте до закінчення програми, періодично помішуючи.

Обсмажені овочі викладіть на тарілку.

Зварену яловичину акуратно вийміть з гарячого бульйону, трохи остудіть і наріжте невеликими шматочками.

В чашу мультиварки викладіть промитий горох і зварене м’ясо.

Залийте яловичим бульйоном, добре посоліть і додайте спеції.

На панелі мультиварки встановіть програму «Суп», час приготування – 1 година 30 хвилин. Закрийте кришку приладу і натисніть кнопку «Старт».

Відкрийте кришку мультиварки. Перемішайте гороховий суп.

Очищену картоплю наріжте кубиками і викладіть в суп, додайте обсмажені овочі. Закрийте кришку мультиварки, встановіть програму «Гасіння», час приготування – 30 хвилин, і готуйте до закінчення програми. Після звукового сигналу вимкніть прилад.

Ароматний гороховий суп з яловичиною, приготований в мультиварці, розлийте по тарілках і подавайте на стіл. Додатково за бажанням можна подати сухарики і сметану.

Приємного апетиту!

Гороховий суп Гороховий суп в мультиварці Поларіс Гороховий суп з картоплею Гороховий суп з м'ясом