Від усієї душі хочу поділитися своїм улюбленим рецептом ароматного горохового супу зі свининою, приготованого в мультиварці. Перша страва готується просто, а виходить неймовірно апетитною. Обов’язково приготуйте!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Горох – 250 гр.
- Морква – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 200 гр.
- Зелень – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Вода – 2,5 л
- Сіль – за смаком
- Свинина – 400 гр.
- Часник – 2 зуб.
Процес приготування:
Готувати гороховий суп зі свининою в мультиварці просто! Морква вимийте і очистіть від шкірки овочечисткою, натріть на дрібній тертці. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і подрібніть гострим ножем. Чашу мультиварки помістіть в прилад. На панелі мультиварки встановіть програму «Смаження» і натисніть кнопку «Старт». Налийте олію і обсмажте овочі до м’якості.
Часник очистіть від лушпиння і подрібніть гострим ножем. Додайте до обсмаженою овочам. Обсмажте все разом ще пару хвилин, постійно помішуючи, щоб він не згорів. Кількість часнику регулюйте самостійно за своїм власним смаковим уподобанням.
Свинину промийте, а потім промокніть паперовими рушниками. Дрібно наріжте і викладіть в чашу мультиварки.
Постійно помішуючи, обсмажте до зміни кольору. Горох добре промийте, а потім викладіть в чашу мультиварки, додайте обсмажені овочі і посоліть. Залийте холодною водою. На панелі мультиварки встановіть програму «Варка», час приготування – 1 годину. Закрийте кришку мультиварки і натисніть кнопку «Старт».
Готуйте до закінчення програми. Після звукового сигналу встановіть режим «Підігрів». Залиште настоюватися гороховий суп на 30 хвилин. Зелень промийте і обсушити, дрібно наріжте і викладіть в суп. Гороховий суп зі свининою, приготований в мультиварці, подавайте порційно.
Приємного апетиту!
Гороховий суп Гороховий суп без м'яса Гороховий суп в мультиварці Панасонік Гороховий суп зі свининою Пісний суп гороховий