Справжній грецький салат обов’язково повинен містити сир фета і маслини, це ті інгредієнти, які надають салату неповторний смак. В наших широтах до його складу часто додають куряче м’ясо, пекінську капусту і сухарики.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 320 гр.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Маслини – 8 – 10 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Цибуля червоний – 0,5 головок
  • Капуста пекінська – 150 гр.
  • Сир Фета – 100 гр.
  • Масло оливкове – за смаком
  • Орегано сушений – за смаком
  • Лимонний сік – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Рецепт грецького салату з куркою, пекінською капустою і сухариками гранично простий! Овочі вимийте і просушіть. Куряче філе поставте варитися. У мисці змішайте оливкова олія, лимонний сік і сухі приправи.

Помідори наріжте кубиками.

Огірок розріжте вздовж, а потім наріжте половинки великими полукружками.

Цибулю наріжте тонкими кільцями. Капусту наріжте великими смужками.

Сир фета наріжте великими кубиками.

У мисці змішайте куряче м’ясо, помідори, огірки, цибуля, пекінську капусту, маслини і сир, полийте заправкою, перемішайте, при необхідності посоліть. Перед подачею додайте в грецький салат сухарики.

Приємного апетиту!

Грецький салат Грецький салат з куркою Грецький салат з маслинами Грецький салат з фетаксой Правильний грецький салат Салат «Грецький» без болгарського перцю Салати з куркою