Справжній грецький салат обов’язково повинен містити сир фета і маслини, це ті інгредієнти, які надають салату неповторний смак. В наших широтах до його складу часто додають куряче м’ясо, пекінську капусту і сухарики.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 320 гр.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Маслини – 8 – 10 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Цибуля червоний – 0,5 головок
- Капуста пекінська – 150 гр.
- Сир Фета – 100 гр.
- Масло оливкове – за смаком
- Орегано сушений – за смаком
- Лимонний сік – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт грецького салату з куркою, пекінською капустою і сухариками гранично простий! Овочі вимийте і просушіть. Куряче філе поставте варитися. У мисці змішайте оливкова олія, лимонний сік і сухі приправи.
Помідори наріжте кубиками.
Огірок розріжте вздовж, а потім наріжте половинки великими полукружками.
Цибулю наріжте тонкими кільцями. Капусту наріжте великими смужками.
Сир фета наріжте великими кубиками.
У мисці змішайте куряче м’ясо, помідори, огірки, цибуля, пекінську капусту, маслини і сир, полийте заправкою, перемішайте, при необхідності посоліть. Перед подачею додайте в грецький салат сухарики.
Приємного апетиту!
Грецький салат Грецький салат з куркою Грецький салат з маслинами Грецький салат з фетаксой Правильний грецький салат Салат «Грецький» без болгарського перцю Салати з куркою