М’ясо копченої курки дуже добре поєднується зі свіжими овочами. Не дивно, що м’ясо копченої курки використовують у приготуванні грецького салату, це цікаво в плані смаку і дуже ситно. Відмінний перекус в середині дня.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Цибуля червоний – 0,5 головок
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 0,5 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Сир Фета – 100 гр.
  • Маслини – 50 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Зелень – за смаком
  • Копчені курячі стегенця – 1 шт.

Процес приготування:

Приступимо до приготування грецького салату з копченою куркою. Овочі вимити, очистити і крупно наріжте. Маслини по своєму смаку можна порізати, додати в салат цілком. Овочі перекладіть в глибоку миску.

Сир фета наріжте кубиками.

З курячого стегенця зніміть шкірку, відокремте м’ясо від кісток і наріжте його.

Додайте в салатницю добре промиту і просушену зелень, посоліть, приправте за смаком і заправте оливковою олією.

Грецький салат акуратно перемішайте і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Грецький салат Грецький салат з куркою Грецький салат з сиром Фета Грецький салат з фетаксой ПП грецький салат Правильний грецький салат Салат «Грецький» без болгарського перцю