У вас залишився несвіжий батон. Викидати не можна. Приготуйте з нього хрусткі часникові грінки і подайте їх до столу з гороховим супом, борщем або просто до пива.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Батон – 0.5 шт.
- Часник – 4 зуб.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – 30 мл
Процес приготування:
Як приготувати грінки з батона з часником на сковороді? Спочатку підготуйте простий набір продуктів для приготування часникового грінок.
Половину буханця черствого батона нарежте на скибочки товщиною до 8 мм, а потім кожен скибочку на половинки.
Розігрійте на середньому вогні суху сковорідку з антипригарним покриттям і протягом 2-3 хвилин підсушіть на ній скибочки батона до золотистого кольору з обох боків.
Зубки часнику очистіть від лушпиння і подрібніть на часничниці.
До подрібненого часнику налийте рослинне масло і додайте за смаком сіль. Потім ложечкою все перемішайте.
Потім цією часниковою сумішшю намажте з одного боку обсмажені скибочки батона, помістіть їх на красиву тарілку і подайте до столу. Грінки з батона з часником готові.
Приємного апетиту!
Грінки без молока Грінки без молока на сковороді Грінки з батона Грінки з хліба Грінки з часником Грінки на сковороді