Іноді буває, що на кухні залишилися лише яйця і хліб. З них можна швидко приготувати відмінний сніданок до кави або чаю, так і такі грінки будуть хорошим перекусом. Вони довго зберігають свій смак, тому можна приготувати і з вечора. Хліб або батон підійде не тільки свіжий, але і підсохлий, який вже ніхто не хоче їсти.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Білий хліб – 1 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Часник сушений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до приготування грінок з яйцем без молока на сковороді. В окремий посуд розбийте курячі яйця. Насипте до них по своєму смаку сіль, спеції і часник сушений.

Потім блендером або міксером перемішайте, так буде швидше, ніж виделкою.

Хліб або батон наріжте на шматочки, але краще візьміть хліб тостовий. У сковорідці добре розігрійте олію. Кожен шматочок хліба умочіть з обох сторін в яєчну суміш і відразу перекладіть на розігріту сковорідку. Обсмажте грінки до рум’яного кольору з обох сторін.

Грінки з яйцем без молока готові. Швидко, просто і смачно. Можете подати їх до столу і до чаю, і до борщу, і до овочевого салату.

Приємного апетиту!

Грінки з батона Грінки з батона на сковороді Грінки з білого хліба Грінки з яйцем Грінки на сковороді