Гарячі грінки з яйцем і сиром ідеально підходять для смачного і ситного сніданку. До них часто додають бекон, помідори і зелень або виходить мініатюрна піца. Готуємо грінки з плавленим сиром.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Білий хліб – 4 скибочки
  • Яйце – 1 шт.
  • Молоко коров’яче – 3 ст. л.
  • Сир плавлений – 100 гр.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Готувати грінки з білого хліба з яйцем і сиром на сковороді просто! Білий хліб або батон наріжте на скибочки товщиною до 1 див. У миску розбийте яйце, налийте молоко і все збийте виделкою або вінчиком.

Плавлений сирок, бажано заздалегідь заморожений, подрібніть на тертці.

Потім перекладіть його до збиті з молоком яйця, трохи посоліть і добре все перемішайте.

Розігрійте сковорідку з рослинним маслом. Шматочки білого хліба умочіть в яєчно-сирну суміш і викладіть на розігріту сковорідку.

Грінки обсмажте на середньому вогні до золотистого кольору з обох сторін.

Підсмажені грінки перекладіть зі сковорідки на паперові серветки, щоб видалити зайве масло. Потім можете подати до сніданку.

Приємного апетиту!

Грінки з батона на сковороді Грінки з білого хліба Грінки з сиром Грінки з сиром і яйцем Грінки з яйцем Грінки з яйцем і молоком Грінки на сковороді