Проста закуска для вашого столу – ароматні грінки з бородінського хліба з часником. Доповніть яскравим стравою ваш домашній стіл. Рецепт порадує швидким приготуванням.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Хліб бородинський – 3 скибочки
- Часник – 5 зуб.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – 60 мл
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування грінок з часником з бородінського хліба на сковороді? Відрізаємо три скибочки бородінського хліба. Кожен обмазуємо рослинним маслом з обох сторін.
Далі підготовлені шматочки нарізаємо на тонкі смуги.
Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю рослинної олії. Викладаємо підготовлені брусочки бородінського хліба, солимо їх за смаком і обсмажуємо до хрусткої скоринки. Приблизно, 5-7 хвилин.
Очищаємо зубчики часнику і гарненько натираємо ними підсушені шматочки хліба.
Викладаємо ароматні грінки на тарілку. Доповнюємо блюдо соусом і свіжою зеленню за смаком. Приємного апетиту!
Грінки без молока на сковороді Грінки з бородінського хліба з часником Грінки з чорного хліба з часником в духовці Грінки з чорного хліба на сковороді Грінки на сковороді Грінки як в барі з чорного хліба з часником Часникові грінки як в ресторані