З бородінського хліба можна приготувати хрусткі та апетитні грінки з. Доповніть закуску ароматним часником і подавайте до пива. Страву можна приготувати для великої компанії.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Хліб бородинський – 4 скибочки
  • Часник – 4 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування часникового грінок до пива з бородінського хліба? Очищаємо зубчики часнику, потім нарізаємо продукт на тонкі шматочки.

Слідом розбираємо бородинський хліб. Зручна для приготування форма – довгасті смуги.

Коли всі підготовлені продукти, можна ставити сковороду на плиту. Вливаємо в неї рослинне масло і викладаємо часник. Смажимо до появи яскравого аромату.

Витягаємо часник з сковороди і відправляємо в неї шматочки бородінського хліба. Обсмажуємо продукт в ароматному часниковому маслі до появи хрусткої скоринки.

Поки гарячі грінки, посипаємо їх сіллю за смаком. Після чого закуску можна викласти на тарілки, доповнити соусом і подавати до столу. Приємного апетиту!

Грінки без молока на сковороді Грінки з бородінського хліба Грінки з часником Грінки з чорного хліба Грінки з чорного хліба з часником в духовці