Ідеальна закуска до пива – хрусткі грінки з яскравим ароматом часнику. Страва підходить для великої компанії і порадує вас швидким приготуванням з найпростіших інгредієнтів, які завжди під рукою.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Житній хліб – 1 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 150 мл

Процес приготування:

Як почати готувати грінки до пива з чорного хліба з часником на сковороді? Підготуємо потрібні продукти. Чорний хліб вибирайте не дуже свіжий.

В глибокій тарілці змішуємо масло з сіллю і перцем. Сюди ж додаємо подрібнений часник. Ретельно розмішуємо масу.

Повертаємося до хліба. Його обробляємо на шматочки рівної товщини.

Кожен скибочку розрізаємо на тонкі смужки.

ставимо Сковороду на плиту. Вливаємо сюди олію зі спеціями. Нагріваємо.

Занурюємо в кипляче масло шматочки чорного хліба.

Обсмажуємо продукт до хрусткої скоринки з кожної сторони. Готуємо на сильному вогні.

Перекладаємо готові грінки на паперові серветки. Даємо їм полежати і позбутися зайвого жиру.

Часникові грінки до пива з чорного хліба можна подавати до столу!

Грінки з бородінського хліба Грінки з хліба Грінки з часником Грінки з чорного хліба з часником в духовці Грінки з чорного хліба на сковороді Грінки на сковороді Грінки як в барі з чорного хліба з часником