У домашніх умовах можна приготувати ароматні часникові грінки не гірше, ніж у барі. Оригінальна закуска прикрасить ваш стіл і порадує гостей пікантним смаком. Підходить для великої компанії!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Житній хліб – 500 гр.
- Часник – 4 зуб.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування грінок з чорного хліба з часником як в барі? Чорний хліб ріжемо на тонкі скибочки, а їх, у свою чергу, поділяємо на смуги.
Розігріваємо сковороду з великою кількістю рослинного масла. Занурюємо сюди подрібнені зубчики часнику. Обсмажуємо 1-2 хвилини до появи яскравого аромату.
Далі відправляємо в сковороду смужки хліба.
Обсмажуємо продукт на великому вогні близько 5-7 хвилин. На хлібі повинна утворитися хрустка скоринка з усіх боків.
Викладаємо готові часникові грінки на велику тарілку. Доповнюємо блюдо улюбленим соусом і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Грінки до пива з чорного хліба з часником Грінки з бородінського хліба Грінки з чорного хліба Грінки з чорного хліба з часником в духовці Грінки з чорного хліба на сковороді