У домашніх умовах можна приготувати ароматні часникові грінки не гірше, ніж у барі. Оригінальна закуска прикрасить ваш стіл і порадує гостей пікантним смаком. Підходить для великої компанії!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Житній хліб – 500 гр.
  • Часник – 4 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування грінок з чорного хліба з часником як в барі? Чорний хліб ріжемо на тонкі скибочки, а їх, у свою чергу, поділяємо на смуги.

Розігріваємо сковороду з великою кількістю рослинного масла. Занурюємо сюди подрібнені зубчики часнику. Обсмажуємо 1-2 хвилини до появи яскравого аромату.

Далі відправляємо в сковороду смужки хліба.

Обсмажуємо продукт на великому вогні близько 5-7 хвилин. На хлібі повинна утворитися хрустка скоринка з усіх боків.

Викладаємо готові часникові грінки на велику тарілку. Доповнюємо блюдо улюбленим соусом і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Грінки до пива з чорного хліба з часником Грінки з бородінського хліба Грінки з чорного хліба Грінки з чорного хліба з часником в духовці Грінки з чорного хліба на сковороді