Ідеальна і проста в приготуванні закуска для компанії – часникові грінки з чорного хліба. Хрустку закуску можна підсмажити на сковороді за лічені хвилини. Оцініть домашній рецепт!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Житній хліб – 0,5 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 120 мл

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування грінок з чорного хліба з часником на сковороді? Відрізаємо половину чорного хліба. Поділяємо шматок на тонкі скибочки. Зубчики часнику очищаємо від лушпиння.

Скибочки хліба розбираємо на невеликі брусочки.

Очищені зубчики часнику натираємо на дрібну тертку або пропускаємо через прес.

Викладаємо часник в невелику тарілочку, з’єднуємо його з сіллю, меленим перцем і рослинним маслом. Ретельно розмішуємо суміш і даємо їй трохи настоятися.

Викладаємо брусочки чорного хліба у велику тарілку і поливаємо їх ароматною часниковою заправкою.

Акуратно розмішуємо вміст лопаткою.

Викладаємо просочений спеціями хліб в розпечену сковороду. Обсмажуємо до появи хрусткої скоринки.

Часникові грінки з чорного хліба готові. Кладемо їх на тарілку і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Грінки до пива з чорного хліба з часником Грінки з бородінського хліба Грінки з бородінського хліба з часником Грінки з часником Грінки як в барі з чорного хліба з часником Часникові грінки як в ресторані