Апетитні часникові грінки з бородінського хліба можна спекти в духовці. Хрустке страву можна подавати до пива або просто в якості оригінального перекусу.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Хліб бородинський – 3 скибочки
  • Часник сушений – 1 ч. л.
  • Приправа Хмелі-Сунелі – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – 80 мл

Процес приготування:

Готувати грінки з часником з бородінського хліба в духовці просто! Бородінський хліб розбираємо на тонкі смуги. Різати скибочки можна навскоси.

Викладаємо продукт на деко з пергаментом і переставляємо його в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин.

В цей час підготуємо суміш часнику і спецій.

В глибоку тарілку вливаємо олію.

До олії додаємо сіль, часник сушений і хмелі-сунелі. Розмішуємо до однорідності.

В пряну суміш занурюємо грінки.

Обмазуємо продукт за допомогою силіконової кисті.

Знову кладемо просочений хліб на деко. Випікаємо ще 5-10 хвилин при 180 градусів до більшого рум’янцю.

Хрусткі часникові грінки готові. Подавайте до столу!

Грінки до пива Грінки з бородінського хліба Грінки з бородінського хліба з часником Грінки з часником Грінки з чорного хліба з часником в духовці Грінки як в барі з чорного хліба з часником на сніданок Грінки