Апетитні, ароматні грінки виходять з чорного хліба з часником і сиром. Страву можна подавати як закуску або як доповнення до домашніх супів. Оцініть оригінальний рецепт!


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Житній хліб – 6 скибочок
  • Часник – 1 зуб.
  • Сир Пармезан – 40 гр.
  • Масло оливкова – 30 мл
  • Прованські трави – 1 щіпка

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування грінок з чорного хліба з сиром і часником на сковороді? Від твердого чорного хліба відрізаємо шість тонких скибочок.

Викладаємо скибочки на розпечену сковороду і обсмажуємо їх до хрусткої скоринки. На кожну сторону буде достатньо 2-3 хвилини.

Після обжарювання викладаємо грінки на обробну дошку і ретельно натираємо їх очищеним зубчиком часнику.

Зверху поливаємо кожен шматочок оливковою олією і посипаємо невеликою кількістю прованських трав.

Сир пармезан пропускаємо через тертку. Обсипаємо їм гарячі грінки.

Ароматна закуска з часником і сиром готова. Викладайте на тарілку і подавайте до столу. Приємного апетиту!

Грінки до пива Грінки з сиром Грінки з сиром і часником Грінки з сиром на сковороді Грінки з чорного хліба з часником в духовці Грінки з чорного хліба на сковороді Грінки як в барі з чорного хліба з часником