Солодкі грінки з яйцем і молоком ласкаво називають стравою «родом з дитинства». Цей десерт готується швидко і просто і його відносять до першої сходинки кулінарного освіти молодих господинь.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Батон – 1 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Молоко коров’яче – 100 мл
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Ванільний цукор – пакетів

Процес приготування:

Готувати грінки з молоком, яйцем і цукром просто! В окремий посуд розбийте два курячих яйця, насипте цукор і налийте молоко.

Ці інгредієнти з допомогою виделки або віночком добре перемішайте, щоб цукор повністю розчинився.

Батон, бажано не свіжий, а вчорашній, наріжте на рівні скибочки товщиною до 1 див.

Кожен скибочку батона умочіть з обох сторін в яєчно-молочну суміш і обсмажте на сковорідці з розігрітим рослинним маслом. Обсмажуйте на середньому вогні, по парі хвилин на кожній стороні і до рум’яної скоринки. Приготовлені грінки подайте до столу гарячими.

Приємного апетиту!

Грінки з батона на сковороді Грінки з білого хліба на сковороді Грінки з яйцем і молоком Грінки на сковороді на сніданок Грінки Солодкі грінки з білого хліба з яйцем і молоком на сковороді Солодкі грінки з яйцем і молоком на сковороді