Солодкі грінки з яйцем і молоком ласкаво називають стравою «родом з дитинства». Цей десерт готується швидко і просто і його відносять до першої сходинки кулінарного освіти молодих господинь.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Батон – 1 шт.
- Яйце – 3 шт.
- Молоко коров’яче – 100 мл
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Ванільний цукор – пакетів
Процес приготування:
Готувати грінки з молоком, яйцем і цукром просто! В окремий посуд розбийте два курячих яйця, насипте цукор і налийте молоко.
Ці інгредієнти з допомогою виделки або віночком добре перемішайте, щоб цукор повністю розчинився.
Батон, бажано не свіжий, а вчорашній, наріжте на рівні скибочки товщиною до 1 див.
Кожен скибочку батона умочіть з обох сторін в яєчно-молочну суміш і обсмажте на сковорідці з розігрітим рослинним маслом. Обсмажуйте на середньому вогні, по парі хвилин на кожній стороні і до рум’яної скоринки. Приготовлені грінки подайте до столу гарячими.
Приємного апетиту!
Грінки з батона на сковороді Грінки з білого хліба на сковороді Грінки з яйцем і молоком Грінки на сковороді на сніданок Грінки Солодкі грінки з білого хліба з яйцем і молоком на сковороді Солодкі грінки з яйцем і молоком на сковороді