Грінки з яйцем і ковбасою – хороший варіант для любителів гарячих бутербродів. Ситна страва, ароматне та смачне. В рецепті вам пропонується підсмажити грінки з сирокопченою ковбасою в клярі з яєць, помідорів і зелені. Готуємо грінки на сковорідці.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Білий хліб – 4 скибки
  • Варена ковбаса – 50 гр.
  • Ковбаса сирокопчена – 8 шматків
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Кріп – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як приготувати грінки з яйцем і ковбасою на сковороді? Варену ковбасу натріть на крупну тертку і перекладіть її в окрему мисочку.

Помідори очистіть від шкірки і також подрібніть на тертці.

Кріп промийте і дрібно наріжте.

Подрібнені кріп і помідори перекладіть до ковбасі.

Потім до цих інгредієнтів розбийте яйця, додайте за смаком сіль і перець і виделкою або вінчиком добре перемішайте.

Білий хліб або батон наріжте на шматочки.

В приготований кляр умочіть шматочки хліба спочатку однією стороною.

Потім на них покладіть по 2 скибочки тонко нарізаної сирокопченої ковбаси і умочіть в кляр іншою стороною.

В сковорідці добре розігрійте раститльное масло. Обсмажте в ньому грінки з обох боків до рум’яного кольору.

Паперовим рушником приберіть з обсмажених грінок зайве масло. Грінки з яйцем і ковбасою готові. Можете подавати до столу.

Приємного апетиту!

Грінки без молока на сковороді Грінки з батона Грінки з сиром Грінки з сиром і яйцем Грінки з сиром на сковороді Грінки з хліба Грінки з яйцем на сніданок Грінки