Грінки з яйцем і ковбасою – хороший варіант для любителів гарячих бутербродів. Ситна страва, ароматне та смачне. В рецепті вам пропонується підсмажити грінки з сирокопченою ковбасою в клярі з яєць, помідорів і зелені. Готуємо грінки на сковорідці.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Білий хліб – 4 скибки
- Варена ковбаса – 50 гр.
- Ковбаса сирокопчена – 8 шматків
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Кріп – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як приготувати грінки з яйцем і ковбасою на сковороді? Варену ковбасу натріть на крупну тертку і перекладіть її в окрему мисочку.
Помідори очистіть від шкірки і також подрібніть на тертці.
Кріп промийте і дрібно наріжте.
Подрібнені кріп і помідори перекладіть до ковбасі.
Потім до цих інгредієнтів розбийте яйця, додайте за смаком сіль і перець і виделкою або вінчиком добре перемішайте.
Білий хліб або батон наріжте на шматочки.
В приготований кляр умочіть шматочки хліба спочатку однією стороною.
Потім на них покладіть по 2 скибочки тонко нарізаної сирокопченої ковбаси і умочіть в кляр іншою стороною.
В сковорідці добре розігрійте раститльное масло. Обсмажте в ньому грінки з обох боків до рум’яного кольору.
Паперовим рушником приберіть з обсмажених грінок зайве масло. Грінки з яйцем і ковбасою готові. Можете подавати до столу.
Приємного апетиту!
Грінки без молока на сковороді Грінки з батона Грінки з сиром Грінки з сиром і яйцем Грінки з сиром на сковороді Грінки з хліба Грінки з яйцем на сніданок Грінки