Простий варіант для домашнього сніданку – солодкі грінки з батона, приготовані з яйцем і молоком. Блюдо здивує швидкістю виконання і гарним зовнішнім виглядом. Можна подавати з чаєм!


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Батон – 6 скибочок
  • Молоко коров’яче – 180 мл
  • Яйце – 2 шт.
  • Масло вершкове – 2 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування солодких грінок з батона з яйцем і молоком на сковороді? Розбиваємо два яйця в глибоку тарілку.

Посипаємо їх дрібкою солі.

Батон нарізаємо на тонкі скибочки.

Збиваємо яйця віночком до пишної однорідної суміші.

Сюди ж вливаємо молоко. Розмішуємо вміст.

Занурюємо кожен скибочку батона в яєчно-молочну суміш.

Ставимо сковороду на плиту і розігріваємо в ній вершкове масло.

Викладаємо просочені шматочки батона і обсмажуємо з обох сторін.

Готуємо продукт на високому вогні до яскравого рум’янцю.

Гарячі грінки посипаємо цукром і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Грінки з батона з молоком і цукром на сковороді Грінки з яйцем на сніданок Грінки Солодкі грінки Солодкі грінки з білого хліба з яйцем і молоком на сковороді Солодкі грінки з яйцем і молоком на сковороді