Для любителів сиру камамбер, ді і не тільки, пропонується чудова закуска для будь-якого столу – грінки з цим сиром в духовці. Запечений камамбер своїм вершковим смаком ідеально поєднується з хрусткими часниковими грінками.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Багет – 1 шт.
- Сир Камамбер – 250 гр.
- Розмарин – 2 гілки
- Масло оливкове – за смаком
- Часник – 2 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати грінки з сиром камамбер в духовці. Форму для запікання застелити шматочком паперу для випічки.
Сир вийміть з упаковки і перекладіть у форму.
Потім гострим ножем зробіть кілька неглибоких надрізів на поверхні сиру. Зубки часнику очистіть, наріжте на пластинки і помістіть їх в надрізи.
Наріжте багет на шматочки довільної форми, перекладіть їх до сиру і полийте оливковою олією.
Потім посипте все по своєму смаку сіллю, посипте чорним перцем (можна взяти прованські трави) і додайте гілочки свіжого або сущеного розмарину.
Духовку розігрійте до 180°С. Форму з сиром і грінками помістіть в духовку і запікайте блюдо протягом 15 хвилин. За цей час сир розплавиться і багет придбає золотавий колір.
Страва дістаньте з духовки. Сир надріжте на шматочки, щоб було зручно набирати його хлібом.
Грінки з сиром камамбер готові. Можете подати до столу.
Приємного апетиту!
Грінки без молока Грінки з батона Грінки з сиром Грінки з хліба Грінки з часником