Гуляш, запечений в духовці, має насичений і багатий смак. М’ясо виходить дуже м’яким і просто тане в роті. Таке блюдо можна подавати в якості основного на святковий стіл.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яловичина – 0,7 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 – 2 головки
- Томатна паста – 100 мл
- Борошно пшеничне – 2 – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Олія соняшникова – 1 ст. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати гуляш із яловичини в духовці, яловичину помийте і наріжте невеликими кубиками.
Форму для запікання змастіть соняшниковою олією, викладіть в неї м’ясо.
Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте півкільцями.
Додайте його до м’яса, посоліть і приправте за смаком, перемішайте.
прогрійте Духовку до 200 градусів і поставте в неї м’ясо на 15 хвилин. Потім дістаньте м’ясо, перемішайте і поставте назад в духовку ще на 10 хвилин.
В окремій мисці змішайте борошно і томатну пасту.
Поступово введіть склянку води і добре розмішайте масу віночком.
Отриманим соусом залийте м’ясо. Зменшіть температуру духовки до 180 градусів і запікайте гуляш 60-80 хвилин.
Готовий гуляш подавайте з будь-яким гарніром.
Приємного апетиту!
Гуляш без томатної пасти Гуляш з підливою Гуляш з яловичини з підливою Гуляш з яловичини класичний Гуляш з яловичини як в їдальні Гуляш як в їдальні з підливою Гуляш як у дитячому садку з підливою Угорський гуляш із яловичини