Корисна нежирна індичка – улюблений інгредієнт багатьох популярних страв. З неї можна приготувати гуляш в апетитною наваристою підливці. Ідеально для ситного обіду!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Філе індички – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 2 зуб.
  • Морква – 1 шт.
  • Томатна паста – 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Вода – 1 склянка
  • Паприка – 0,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати гуляш з індички з підливою на сковороді просто! Філе індички ріжемо на шматки середнього розміру.

Відразу обвалюють у солі і відправляємо в сковороду з олією.

Цибулю і часник подрібнюємо, моркву дрібно нарізаємо. Пропускати через тертку не обов’язково.

Смажимо індичку до рум’янцю, потім додаємо до неї овочі і продовжуємо готування ще 5 хвилин.

Вливаємо в сковороду воду, викладаємо томатну пасту, посипаємо борошном і паприкою. Вміст гарненько перемішуємо і тушкуємо під кришкою до готовності 20-25 хвилин.

Гарячий ароматний гуляш з індички з підливою готовий. Можна подавати до столу разом з вашим улюбленим гарніром. Приємного апетиту!

Гуляш без томатної пасти Гуляш з індички з підливою на сковороді Гуляш з підливою Гуляш класичний Гуляш як в їдальні з підливою Гуляш як у дитячому садку з підливою