Гуляш зі свинячого філе виходить неймовірно соковитим і апетитним. Популярний гаряче блюдо можна приготувати, не використовую томатну пасту. Спробуйте простий рецепт для вашого обіду або вечері.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Свинина – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Вода – 200 мл
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Приправа для м’яса – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до приготування гуляша з свинини без томатної пасти. Свинину нарізаємо кубиками середнього розміру, попередньо позбавивши м’ясо від плівок і сухожиль.

Подрібнюємо цибулю.

Підсмажуємо його на рослинній олії 1-2 хвилини.

Після викладаємо і свинину.

Додаємо сіль і спеції за смаком і продовжуємо смажити на середньому вогні 10-15 хвилин.

Викладаємо до піджарки сметану, борошно і заливаємо водою.

Перемішуємо, робимо менший вогонь і тушкуємо протягом 30 хвилин.

Гарячий гуляш зі свинини можна розкладати по тарілках і подавати до столу разом з гарніром. Готово!

Гуляш зі свинини Гуляш зі свинини з підливою без томатної пасти на сковороді Гуляш зі свинини як в дитячому саду Гуляш зі свинини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим Гуляш класичний Гуляш як в їдальні з підливою