Гуляш з курячих шлунків виходить абсолютно неповторним. Смак просто чудовий, ніжний, соковитий, поживний. Щоб блюдо було ще апетитніше, додамо трохи цибулі і моркви, а також ароматну підливку з сметани! Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Курячі шлунки – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Сметана – 100 гр.
  • Бульйон – 1 склянка
  • Борошно пшеничне – 1,5 ст. л.
  • Томатна паста – 1,5 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Лавровий лист – 3 шт.

Процес приготування:

Приступимо до приготування гуляша з курячих шлунків. Курячі шлуночки промиваємо і кладемо їх в каструлю, додаємо лавровий лист і заливаємо водою. Варимо 10 хв. і зливаємо бульйон, а курячі шлуночки заливаємо новою водою. Відварюємо їх 30 хв.

Цибулину очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками.

А морквину ржем гуртками і ділимо їх на половинки.

Пасеруємо на рослинній олії 10-15 хв. до золотистого кольору.

В бульйоні розвести томатну пасту, сметану і борошно.

масу Додаємо на сковороду до овочів. Викладаємо курячі шлуночки, солимо й додаємо чорний мелений перець. Перемішуємо і тушкуємо 15-20 хв.

Приємного апетиту!

Гуляш без томатної пасти Гуляш з курки Гуляш з курки з підливою на сковороді гуляш Курячий з підливкою з томатної пасти на сковороді