Хочете приготувати незвичайне і смачне блюдо для всієї родини? Відмінним варіантом стане приготування гуляшу з яловичої печінки з підливою. Рецепт максимально простий, всі інгредієнти доступні кожній господині, а страва в результаті виходить просто чудовим!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яловича печінка – 600 гр.
  • Вода – 100 мл
  • Молоко коров’яче – 100 мл
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Сметана – 70 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Щоб приготувати гуляш з яловичої печінки з підливою, яловичу печінку необхідно очистити від плівок, порізати невеликими шматочками і залити молоком, залишити на 40 хвилин. Дана маніпуляція позбавить печінку від наявної гіркоти і зробить її більш ніжною.

Через деякий час витягаємо печінку з молока, викладаємо її в розігріту сковороду. Обсмажуємо на розпеченому рослинному маслі протягом 5-7 хвилин, не забуваючи підсолити.

Після цього додаємо до вмісту сковороди підготовлені овочі – терту моркву і подрібнену ріпчасту цибулю. Тушкуємо все разом до м’якості овочів.

Змішуємо пшеничне борошно і воду. Вливаємо отриману суміш в сковороду. В результаті вийде густий соус.

Тепер саме час додати в підготовлюваний гуляш сметану. Приправляємо всі інгредієнти меленим перцем, при необхідності досолює. Після ретельного перемішування тушкуємо блюдо 5-7 хвилин під закритою кришкою.

Гуляш з яловичої печінки готовий!

Приємного вам апетиту!

Гуляш Гуляш без томатної пасти Гуляш з яловичини Гуляш з яловичини з підливою Гуляш з яловичини з цибулею та морквою на сковороді Гуляш класичний