Всім знайоме і звичне блюдо легко зробити оригінальним і здивувати домашніх. Приготуйте гуляш зі свинячого серця для сімейного обіду. Вас здивує ніжний смак і пряний аромат готового продукту.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свиняче серце – 700 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 2 зуб.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ч. л.
  • Перець чорний горошок – 5 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати гуляш зі свинячого серця просто! Свиняче серце варимо в подселенной воді протягом 2 годин. Тільки так продукт розм’якне і вийде смачним і ніжним.

Після варіння серце промиваємо під водою і нарізаємо на тонкі смужки.

Промиваємо овочі і очищаємо від шкірки.

Цибулю розбираємо тонкими півкільцями.

Моркву пропускаємо через велику або середню тертку – на ваш розсуд.

Розігріваємо сковороду і в рослинному маслі підсмажити моркву з цибулею близько 3 хвилин.

Викладаємо до овочів свиняче серце і готуємо на повільному вогні ще пару хвилин. Додаємо сіль і мелений перець за смаком.

В окремому посуді змішуємо крохмаль з двома столовими ложками води.

Подрібнюємо ножем або продавлюємо зубчики часнику, які відразу ж відправляємо до решти інгредієнтів.

Додаємо в блюдо томатну пасту, крохмаль і горошини чорного перцю. Розмішуємо і тушкуємо ще 10-15 хвилин.

Готовий гуляш зі свинячого серця знімаємо з плити і подаємо до столу, посипавши подрібненою зеленою цибулею. Приємного апетиту!

Гуляш без томатної пасти Гуляш з підливою Гуляш зі свинини з підливою Гуляш зі свинини з цибулею і морквою Гуляш зі свинини класичний Гуляш зі свинини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим Угорський гуляш зі свинини