Існує величезна безліч рецептів гуляшу, кожен гарний по-своєму. Але завжди приступаючи до готування цього блюда, згадується смак гуляшу з їдальні, який дуже хочеться повторити. А адже процес приготування гуляшу зовсім не складний і кожному під силу навчиться готувати його правильно, як в їдальні.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яловичина – 0,5 кг
- Олія соняшникова – 3 ст. л.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Томатна паста – 3 ст. л.
- Лавровий лист – 2 – 3 шт.
- Вода – 1 склянка
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати гуляш з яловичини як в їдальні? Яловичину промийте, зріжте з плівки і наріжте невеликими шматочками. Посоліть і приправте за смаком, залиште на 10 хвилин. Потім обсмажте м’ясо на соняшниковій олії.
Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Додайте цибулю на сковороду до м’яса і продовжуйте смажити. Потім всипте борошно і смажте до тих пір, поки цибуля не набуде золотий відтінок.
Перекладіть зажарку в каструлю, влийте воду і томатну пасту, додайте лавровий лист. Накрийте каструлю кришкою і поставте на повільний вогонь, тушкуйте 1,5 години.
Після того, як гуляш буде повністю готовий, дайте йому настоятися під кришкою 10 хвилин і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Гуляш з яловичини Гуляш з яловичини з підливою Гуляш з яловичини класичний Гуляш з яловичини як в дитячому саду Гуляш з яловичини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим