Існує величезна безліч рецептів гуляшу, кожен гарний по-своєму. Але завжди приступаючи до готування цього блюда, згадується смак гуляшу з їдальні, який дуже хочеться повторити. А адже процес приготування гуляшу зовсім не складний і кожному під силу навчиться готувати його правильно, як в їдальні.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 0,5 кг
  • Олія соняшникова – 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Томатна паста – 3 ст. л.
  • Лавровий лист – 2 – 3 шт.
  • Вода – 1 склянка
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати гуляш з яловичини як в їдальні? Яловичину промийте, зріжте з плівки і наріжте невеликими шматочками. Посоліть і приправте за смаком, залиште на 10 хвилин. Потім обсмажте м’ясо на соняшниковій олії.

Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Додайте цибулю на сковороду до м’яса і продовжуйте смажити. Потім всипте борошно і смажте до тих пір, поки цибуля не набуде золотий відтінок.

Перекладіть зажарку в каструлю, влийте воду і томатну пасту, додайте лавровий лист. Накрийте каструлю кришкою і поставте на повільний вогонь, тушкуйте 1,5 години.

Після того, як гуляш буде повністю готовий, дайте йому настоятися під кришкою 10 хвилин і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Гуляш з яловичини Гуляш з яловичини з підливою Гуляш з яловичини класичний Гуляш з яловичини як в дитячому саду Гуляш з яловичини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим