Їжа для дітей завжди готується з самим продуманим рецептами. Тому такі страви виходять смачними і максимально збалансованими. Гуляш з яловичини по цьому рецепту нагадає вам смак дитинства.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 0,7 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Олія соняшникова – 1 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка
  • Вода – 250 мл

Процес приготування:

Як приготувати гуляш з яловичини як у садку? Яловичину помийте і наріжте невеликими кубиками.

З ріпчастої цибулі зніміть піну і дрібно наріжте.

Розігрійте сковороду, влийте на неї невелику кількість соняшникової олії і обсмажте м’ясо на сильному вогні, щоб вся соковитість запечатана всередині.

Моркву очистіть і натріть на крупній тертці.

Коли м’ясо добре підрум’яниться, додайте на сковороду цибулю і моркву, смажте разом 5 хвилин.

Потім залийте зажарку водою, додайте борошно, томатну пасту, сіль і перець. Добре перемішайте вміст сковороди, щоб не утворилося борошняних грудочок і тушкуйте на повільному вогні 40-50 хвилин. Подавайте гуляш з будь-яким гарніром і свіжими овочами.

Приємного апетиту!

Гуляш Гуляш з підливою Гуляш з яловичини з овочами Гуляш з яловичини з підливкою з борошна і томатної пасти на сковороді Гуляш з яловичини з підливою Гуляш з яловичини як в їдальні Гуляш класичний Гуляш як в їдальні з підливою