Оригінальний рецепт гуляшу з яловичини і солоних огірків точно сподобатися любителям незвичайних страв. Воно виходить дуже соковитим з приємною кислинкою і м’якою, ніжною яловичиною. Приголомшливе блюдо для сімейного обіду!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Огірки солоні – 2 шт.
  • Вода – 300 мл
  • Сметана – 100 гр.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати гуляш з яловичини з солоними огірками. Яловичину промиваємо, даємо йому обсохнути і нарізаємо на досить великими шматочками.

Обсмажуємо на рослинному маслі 5-7 хв

Моркву чистимо й ріжемо кружальцями або полукружками.

Таким же чином нарізаємо солоні огірки.

Цибулину чистимо і ріжемо півкільцями.

Додаємо цибулю і моркву до яловичині і обсмажуємо 10 хв.

Потім додаємо солоні огірки, борошно і воду.

Солимо і перчимо страву.

Після того, як вода закипить, зменшуємо вогонь і тушкуємо гуляш 40 хв. За 10 хв. до готовності додаємо сметану.

Приємного апетиту!

Гуляш без томатної пасти Гуляш з підливою Гуляш з яловичини з цибулею і морквою Гуляш з яловичини з цибулею та морквою на сковороді Гуляш з яловичини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим Гуляш як в їдальні з підливою Угорський гуляш із яловичини