Гуляш з яловичини і картоплі – це справжній смак дитинства! І так хочеться побалувати цим чудовим блюдом своїх домочадців. Приготувати гуляш із яловичини в мультиварці простіше простого. Готування вимагає часу, але результат того вартий! Ситно, смачно і апетитно!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 700 гр.
  • Картопля – 3 – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Вода – 300 мл

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування гуляшу з яловичини з картоплею в мультиварці? Яловичину ріжемо кубиками середнього розміру. Змащуємо чашу мультиварки рослинним маслом і викладаємо м’ясо. Включаємо режим «смаження» і обсмажуємо кубики до золотистого кольору.

Цибулину чисть і нарізаємо невеликими шматочками. Додаємо її до яловичині, перемішуємо і обсмажуємо до м’якого стану.

Додаємо борошно, томатну пасту, чорний мелений перець, сіль і воду. Встановлюємо режим «Гасіння» і готуємо яловичину 1,5 години.

Картоплю чистимо і ріжемо великими шматочками. Додаємо картоплю до яловичині і знову ставимо режим «гасіння» вже на 30 хв. Пробуємо і приправляємо гуляш за смаком.

Приємного апетиту!

Гуляш Гуляш в мультиварці Гуляш з картоплею Гуляш з яловичини Гуляш з яловичини з підливою Гуляш з яловичини класичний Гуляш як у дитячому садку з підливою