Гуляш з солоними огірками виходить по-справжньому домашнім. Шматочки тушкованого м’яса з часточками солоних огірків в ніжній підливці – блюдо, яке збере за обіднім столом всю сім’ю і нікого не залишить голодним.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • М’ясо – 0,6 кг
  • Цибуля ріпчаста – 300 гр.
  • Морква – 200 гр.
  • Огірки солоні – 200 гр.
  • Масло соняшникова 20 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець червоний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати гуляш з солоними огірками просто! М’ясо для цього рецепта можна підбирати по своєму смаку. М’ясо помийте і наріжте невеликими шматочками. Цибулю очистіть, наріжте півкільцями. Морква вимийте, очистіть і наріжте кружечками.

В казані розігрійте олію і обсмажте в ньому м’ясо 10-15 хвилин. Потім додайте цибулю і тушкуйте з м’ясом 5-7 хвилин.

Огірки наріжте тонкими кружечками. Покладіть в казан моркву і огірки, перемішайте і продовжуйте готувати ще 5 хвилин.

Потім влийте в казан воду, додайте сіль і перець, тушкуйте гуляш на повільному вогні 1-1,5 години. Гуляш можна подавати як самостійне блюдо, так і доповнювати його будь-якими гарнірами.

Приємного апетиту!

Гуляш Гуляш класичний