Апетитна яловичина ідеальна для приготування в сметані. Такий соус робить м’ясо м’яким і ніжним. Спробуйте гуляш з підливою простим і доступним рецептом.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яловичина – 500 гр.
- Морква – 1 шт.
- Сметана – 3 ст. л.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Вода – 100 мл
- Часник – 2 зуб.
- Кріп – 20 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Лавровий лист – 2 шт.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати гуляш з яловичини з підливою зі сметани на сковороді легко! Підготуємо складові страви. Якщо яловичина одним великим шматком, то нарізаємо її на дрібні кубики.
Моркву очищаємо від шкірки.
Солимо шматочки м’яса і смажимо в олії до легкого рум’янцю.
Пропускаємо моркву через тертку з великими зубчиками. При бажанні можна просто дрібно нарізати.
Подрібнюємо часник або продавлюємо під пресом.
Підготовлені овочі викладаємо до м’яса, перемішуємо і продовжуємо обжарку на помірному вогні.
Приготуємо сметанний соус. Для цього в склянці з водою ретельно розмішуєм борошно із сметаною. Маса повинна вийти однорідною.
Виливаємо соус в сковороду.
За смаком солимо і перчимо, закидаємо подрібнений кріп і лаврове листя для аромату.
Тушкуємо на повільному вогні 30 хвилин, постійно помішуючи.
Ароматний гуляш з яловичини зі сметанною підливою готовий до подачі. Приємного апетиту!
Гуляш з яловичини з овочами Гуляш з яловичини з підливою без томатної пасти на сковороді Гуляш з яловичини з підливою зі сметани Гуляш з яловичини з підливою на сковороді Гуляш з яловичини класичний Гуляш з яловичини як в дитячому саду Гуляш як в їдальні з підливою Угорський гуляш із яловичини