Апетитна яловичина ідеальна для приготування в сметані. Такий соус робить м’ясо м’яким і ніжним. Спробуйте гуляш з підливою простим і доступним рецептом.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 500 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Вода – 100 мл
  • Часник – 2 зуб.
  • Кріп – 20 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати гуляш з яловичини з підливою зі сметани на сковороді легко! Підготуємо складові страви. Якщо яловичина одним великим шматком, то нарізаємо її на дрібні кубики.

Моркву очищаємо від шкірки.

Солимо шматочки м’яса і смажимо в олії до легкого рум’янцю.

Пропускаємо моркву через тертку з великими зубчиками. При бажанні можна просто дрібно нарізати.

Подрібнюємо часник або продавлюємо під пресом.

Підготовлені овочі викладаємо до м’яса, перемішуємо і продовжуємо обжарку на помірному вогні.

Приготуємо сметанний соус. Для цього в склянці з водою ретельно розмішуєм борошно із сметаною. Маса повинна вийти однорідною.

Виливаємо соус в сковороду.

За смаком солимо і перчимо, закидаємо подрібнений кріп і лаврове листя для аромату.

Тушкуємо на повільному вогні 30 хвилин, постійно помішуючи.

Ароматний гуляш з яловичини зі сметанною підливою готовий до подачі. Приємного апетиту!

Гуляш з яловичини з овочами Гуляш з яловичини з підливою без томатної пасти на сковороді Гуляш з яловичини з підливою зі сметани Гуляш з яловичини з підливою на сковороді Гуляш з яловичини класичний Гуляш з яловичини як в дитячому саду Гуляш як в їдальні з підливою Угорський гуляш із яловичини