М’ясо на гуляш виходить неймовірно ніжним. А його густа соус чудово поєднується з картопляним пюре, рисом, гречкою і макаронами.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яловичина – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 2 зуб.
  • Морква – 1 шт.
  • Бульйон з яловичини або Бульйон з курки або Бульйон з баранини – 2 склянки
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – 1 ч. л.
  • Перець червоний мелений – 1 ч. л.
  • Масло соняшникова 50 мл

Процес приготування:

Рецепт приготування гуляшу з яловичини з цибулею і морквою смачний! Яловичину вимити, промокніть паперовими рушниками і наріжте невеликими кубиками. У казан влийте соняшникову олію і нагрійте його. Викладіть м’ясо і смажте його під закритою кришкою на середньому вогні 30 хвилин.

Моркву, часник і цибулю очистіть, наріжте цибулю півкільцями, моркву – тонкою соломкою, часник – кубиками.

Додайте овочі до м’яса в казан і смажте до готовності овочів, потім посоліть і приправте за смаком.

Томатну масу змішайте з м’ясним бульйоном і влити цю суміш в казан. Продовжуйте тушкувати гуляш під кришкою 40 хвилин.

Муку обсмажте на сухій сковороді.

Додайте в казан борошно, лавровий лист, добре перемішайте і тушкуйте 10 хвилин.

Вимкніть вогонь і залиште гуляш під кришкою на 10 хвилин, потім подавайте до столу з гарніром і свіжими овочами.

Приємного апетиту!

Гуляш Гуляш з курки Гуляш з курки з підливою Гуляш з яловичини з цибулею та морквою на сковороді Гуляш з яловичини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим Гуляш класичний Гуляш як у дитячому садку з підливою Угорський гуляш із яловичини