М’ясо на гуляш виходить неймовірно ніжним. А його густа соус чудово поєднується з картопляним пюре, рисом, гречкою і макаронами.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яловичина – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 2 зуб.
- Морква – 1 шт.
- Бульйон з яловичини або Бульйон з курки або Бульйон з баранини – 2 склянки
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Лавровий лист – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – 1 ч. л.
- Перець червоний мелений – 1 ч. л.
- Масло соняшникова 50 мл
Процес приготування:
Рецепт приготування гуляшу з яловичини з цибулею і морквою смачний! Яловичину вимити, промокніть паперовими рушниками і наріжте невеликими кубиками. У казан влийте соняшникову олію і нагрійте його. Викладіть м’ясо і смажте його під закритою кришкою на середньому вогні 30 хвилин.
Моркву, часник і цибулю очистіть, наріжте цибулю півкільцями, моркву – тонкою соломкою, часник – кубиками.
Додайте овочі до м’яса в казан і смажте до готовності овочів, потім посоліть і приправте за смаком.
Томатну масу змішайте з м’ясним бульйоном і влити цю суміш в казан. Продовжуйте тушкувати гуляш під кришкою 40 хвилин.
Муку обсмажте на сухій сковороді.
Додайте в казан борошно, лавровий лист, добре перемішайте і тушкуйте 10 хвилин.
Вимкніть вогонь і залиште гуляш під кришкою на 10 хвилин, потім подавайте до столу з гарніром і свіжими овочами.
Приємного апетиту!
Гуляш Гуляш з курки Гуляш з курки з підливою Гуляш з яловичини з цибулею та морквою на сковороді Гуляш з яловичини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим Гуляш класичний Гуляш як у дитячому садку з підливою Угорський гуляш із яловичини