Смачне і ситне блюдо можна приготувати з свинини. Воно має угорські корені. І за таким рецептом м’ясо обов’язково гаситься в соусі, іноді з додаванням овочів. Ми пропонуємо загасити м’ясо в сметанному соусі.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 0,5 кг
  • Масло вершкове – 80 гр.
  • Сметана – 150 гр.
  • Вода – 150 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Лавровий лист – 3 шт.
  • Приправа для м’яса – за смаком
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Рецепт приготування гуляшу з свинини в сметанному соусі смачний! М’ясо помийте і наріжте на шматки по 1-1,5 сантиметра завтовшки.

Розтопіть на сковороді трохи вершкового масла.

Обсмажте на ньому м’ясо до золотистого кольору, в кінці посоліть і приправте за смаком.

Перекладіть м’ясо в каструлю.

У сковороду, де смажилося м’ясо, влийте воду, додайте сметану, перемішайте і доведіть підливу до кипіння, посоліть і приправте за смаком.

В окремій ємності борошно з’єднайте з невеликою кількістю води, потім додайте цю суміш в підливу.

Добре перемішайте підливу, викладіть в неї вершкове масло і лавровий лист, доведіть до кипіння і варіть 2-3 хвилини.

Влийте підливку в каструлю до м’яса.

поставте Каструлю на повільний вогонь і тушкуйте 10-15 хвилин.

Гуляш готовий, можна подавати його на стіл.

Приємного апетиту!

Гуляш без томатної пасти Гуляш зі свинини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим Гуляш як в їдальні з підливою Угорський гуляш зі свинини