Смачне і ситне блюдо можна приготувати з свинини. Воно має угорські корені. І за таким рецептом м’ясо обов’язково гаситься в соусі, іноді з додаванням овочів. Ми пропонуємо загасити м’ясо в сметанному соусі.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 0,5 кг
- Масло вершкове – 80 гр.
- Сметана – 150 гр.
- Вода – 150 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Лавровий лист – 3 шт.
- Приправа для м’яса – за смаком
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Рецепт приготування гуляшу з свинини в сметанному соусі смачний! М’ясо помийте і наріжте на шматки по 1-1,5 сантиметра завтовшки.
Розтопіть на сковороді трохи вершкового масла.
Обсмажте на ньому м’ясо до золотистого кольору, в кінці посоліть і приправте за смаком.
Перекладіть м’ясо в каструлю.
У сковороду, де смажилося м’ясо, влийте воду, додайте сметану, перемішайте і доведіть підливу до кипіння, посоліть і приправте за смаком.
В окремій ємності борошно з’єднайте з невеликою кількістю води, потім додайте цю суміш в підливу.
Добре перемішайте підливу, викладіть в неї вершкове масло і лавровий лист, доведіть до кипіння і варіть 2-3 хвилини.
Влийте підливку в каструлю до м’яса.
поставте Каструлю на повільний вогонь і тушкуйте 10-15 хвилин.
Гуляш готовий, можна подавати його на стіл.
Приємного апетиту!
Гуляш без томатної пасти Гуляш зі свинини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим Гуляш як в їдальні з підливою Угорський гуляш зі свинини