Ніжне і м’яке м’ясо кролика відмінно підійде для приготування гуляшу з підливкою з томатної пасти. Спеції зроблять блюдо ароматним і в міру пікантним, що обов’язково оцінять ваші домашні.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кролик – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 2 зуб.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Вода – 1 склянка
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати гуляш з кролика з підливою просто! М’ясо кролика відокремлюємо від кісток, нарізаємо його на потрібні шматочки. Вони повинні бути середнього розміру.

Дрібно ріжемо цибулю і обсмажуємо її в олії 1-2 хвилини.

Додаємо до цибулі порізані на кілька частин зубчики часнику.

Після часнику кладемо м’ясо кролика, солимо за смаком.

Додаємо ваші улюблені спеції, перемішуємо і смажимо до готовності м’яса.

Коли шматочки кролика підрум’яняться, рівномірно посипаємо їх борошном.

Додаємо в миску дві ложки томатної пасти, перемішуємо і смажимо ще 1-2 хвилини.

Вливаємо в сковороду склянку води. При необхідності додаємо ще трохи солі. Зменшуємо вогонь і закриваємо кришкою.

Тушкуємо гуляш 15-20 хвилин. В кінці готування додаємо лаврове листя. Блюдо готове до подачі. Можна розкладати по тарілках.

Гуляш без томатної пасти Гуляш з підливою Гуляш класичний