Хочу поділитися рецептом, який мені настійно порекомендувала моя колега. Чудовий рецепт харчо з свинини з волоськими горіхами мене привів у захват. Апетитний і незвичайний супчик припаде до смаку абсолютно всім. Обов’язково спробуйте приготувати, і ви не пошкодуєте.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 500 гр.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Рис білий – 120 гр.
  • Волоський горіх – 70 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Цибуля ріпчаста – 3 головки
  • Часник сушений – 1 ст. л.
  • Кориця мелена – 1 щіпка
  • Коріандр – 0,5 ч. л.
  • Мука кукурудзяна – 1 ст. л.
  • Лавровий лист – 3 шт.
  • Перець чорний мелений – 10 шт.
  • Перець червоний мелений – 0,5 ч. л.
  • Приправа Хмелі-Сунелі – 2 ч. л.
  • Зелень – за смаком
  • Вода – 2 л
  • Томати в соку – 150 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування харчо з свинини з волоськими горіхами? Приготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування харчо з свинини з волоськими горіхами.

Свинину гарненько вимийте, а потім наріжте середніми шматочками однакового розміру, викладіть в глибоку каструлю. Залийте холодною водою. Посоліть. Каструлю поставте на вогонь і доведіть до кипіння, періодично знімаючи піну, яка утворилася шумівкою. Потім зменшіть вогонь і варіть 30-40 хвилин.

Волоські горіхи ретельно переберіть, щоб не потрапила шкаралупа.

Подрібніть до однорідної консистенції з допомогою ступки. Також можна скористатися кавомолкою або блендером.

Необхідну кількість рису гарненько промийте під проточною водою кілька разів, а потім викладіть в м’ясний бульйон. Доведіть до кипіння, варіть на невеликому вогні 15-20 хвилин.

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, подрібніть гострим ножем. Добре розігрійте Сковороду, додайте трохи рослинного масла, викладіть нарізану цибулю і обсмажте до розм’якшення. Потім додайте кукурудзяне борошно, подрібнені волоські горіхи, лавровий лист, чорний мелений перець і коріандр. Перемішайте. Після чого відправте в каструлю.

Підготуйте інші спеції. У каструлю додайте корицю, хмелі-сунелі і червоний мелений перець. Перемішайте і варіть на невеликому вогні 10 хвилин.

Помідори у власному соку розімніть в пюре, можна скористатися заглибним блендером. Зелень сполосніть в прохолодній воді, струсіть зайву вологу і подрібніть гострим ножем. Краще всього використовувати кінзу або петрушку. Підготовлені інгредієнти додайте в каструлю.

В кінці приготування додайте сухий часник і ретельно перемішайте, доведіть до кипіння.

Зніміть з вогню і дайте страві настоятися 15 хвилин.

Харчо з свинини з волоськими горіхами подавайте на стіл порційно, прикрасивши подрібненою зеленню.

Приємного апетиту!

Харчо з волоськими горіхами Харчо з рисом Харчо з свинини