За чудові смакові якості і чудовий аромат хліб «Дарницький» цінують багато. Такий хліб, згідно пропонованого рецептом, можна спекти і вдома з допомогою хлібопічки Редмонд. Хліб готується із суміші пшеничного і житнього борошна з обов’язковим додаванням меду.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Борошно пшеничне – 330 гр.
- Житнє обдирне борошно – 150 гр.
- Сухі дріжджі – 1.5 ч. л.
- Мед – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Вода – 300 мл
Процес приготування:
Як почати готувати хліб Дарницький в хлібопічці Редмонд? Відерце хлібопічки дістаньте з приладу і налийте в нього чисту воду.
Покладіть в відерце мед і всипте сіль.
Потім налийте потрібну кількість рослинного масла.
Пшеничне і житнє борошно в необхідній кількості насипте в відерце через сито. Просіювання борошна зробить м’якушка хліба більш повітряним.
В середині гірки борошна зробіть невелике заглиблення і насипте в нього сухі дріжджі.
Відерце з інгредієнтами помістіть в хлібопічку. Встановіть програму «Цільнозерновий хліб», вага – «750 г», колір кірочки – «Середній». Час приготування буде в середньому 3 години 30 хвилин, але це залежить від моделі хлібопічки. Увімкніть кнопку «Старт/Стоп».
Спечений «Дарницький» хліб перекладіть їх хлібопічки на рушник і остудіть.
Потім можете його нарізати на скибочки і подавати до столу.
Смачною і вдалою випічки!
Сірий хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці Редмонд Хліб на воді в хлібопічці