Хліб цільнозерновий борошна є затребуваним продуктом на столі у всіх, дотримуються принципів здорового харчування. Багато господині навчилися його готувати в хлібопічці. Важлива умова приготування такого хліба – суворе дотримання рецептури і технології, інакше результат буде не такий, як хочеться.


Інгредієнти: на .

  • Борошно цільнозернові – 560 гр.
  • Вода – 350 мл
  • Сухі дріжджі – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Мед – 2 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати хліб цільнозерновий борошна в хлібопічці Редмонд. Потрібну кількість води підігрійте до 40°С і розчиніть в ній мед. У відерце хлібопічки помістіть спочатку рідкі інгредієнти, а потім сухі. Всі продукти отмеривайте чашкою, предлагающейся до хлібопічці.

В борошні зробіть невелике заглиблення і нього помістіть сухі дріжджі. Встановіть на хлібопічці програму №1 «Класичний», вага буханця хліба – «1000 г», колір скоринки «Середня». Потім натисніть кнопку «Старт/Стоп». Час приготування в хлібопічці буде встановлено автоматично – 3 години 28 хвилин.

Через 7 хвилин від початку програми погляньте на тісто. Якщо воно буде рідкуватим, то додайте борошна, якщо тісто кришиться, то долийте трохи води.

Після сигналу про завершення програми спечений хліб цільнозерновий борошна вийміть їх відерця і залиште на 1 годину для остигання, прикривши його серветкою.

Потім цей свіжий і рум’яний хлібець можете нарізати на шматочки і подавати до столу.

Смачною і вдалою випічки!

Сірий хліб в хлібопічці Солодкий хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці на 900 грам Хліб в хлібопічці Редмонд Хліб на воді в хлібопічці Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці