Борщ з рибою – це ситний і оригінальний обідній варіант. Страва подається в холодному вигляді, що актуально для теплої погоди. Здивуйте своїх близьких особливим рецептом супу.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Буряк – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Щавель – за смаком
  • Рибне філе – 400 гр.
  • Огірки солоні – 3 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Кріп – 1 пучок
  • Квас – 1 л
  • Сіль – за смаком
  • Перець духмяний горошок – 4 шт.
  • Лавровий лист – 2 шт.

Процес приготування:

Готувати холодний борщ з рибою просто! Підготуємо інгредієнти. Рибу заздалегідь розморожуємо в природних умовах. Продукт вибираємо за смаком. Наприклад, для такого рецепта добре підходить хек. Відварюємо філе в підсоленій воді приблизно 15 хвилин.

Буряки і помідори очищаємо від шкірки. Останній ріжемо на часточки. Варимо на повільному вогні до розм’якшення овочів.

Після готовності овочів, відвар проціджуємо. Буряк дрібно натираємо, помідор раздавливаем до м’якості.

В гарячий буряковий відвар знову кладемо подрібнені овочі. Крім того, додаємо дрібно нарізаний картопля і щавель за смаком.

Подрібнюємо зелений лук, кріп і солоні огірки.

Додаємо все це в суп. За смаком солимо, кладемо горошки чорного перцю, лаврове листя. Варимо до готовності картоплі, потім чекаємо повного остигання страви.

В захололий суп кладемо порізану на шматочки рибу, заливаємо квасом. Подаємо до столу зі сметаною. Приємного апетиту!

Борщ класичний з м'ясом Борщ холодный Свекольник Холодник Холодник класичний Щавлевий суп