Борщ з рибою – це ситний і оригінальний обідній варіант. Страва подається в холодному вигляді, що актуально для теплої погоди. Здивуйте своїх близьких особливим рецептом супу.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Буряк – 1 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Щавель – за смаком
- Рибне філе – 400 гр.
- Огірки солоні – 3 шт.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Кріп – 1 пучок
- Квас – 1 л
- Сіль – за смаком
- Перець духмяний горошок – 4 шт.
- Лавровий лист – 2 шт.
Процес приготування:
Готувати холодний борщ з рибою просто! Підготуємо інгредієнти. Рибу заздалегідь розморожуємо в природних умовах. Продукт вибираємо за смаком. Наприклад, для такого рецепта добре підходить хек. Відварюємо філе в підсоленій воді приблизно 15 хвилин.
Буряки і помідори очищаємо від шкірки. Останній ріжемо на часточки. Варимо на повільному вогні до розм’якшення овочів.
Після готовності овочів, відвар проціджуємо. Буряк дрібно натираємо, помідор раздавливаем до м’якості.
В гарячий буряковий відвар знову кладемо подрібнені овочі. Крім того, додаємо дрібно нарізаний картопля і щавель за смаком.
Подрібнюємо зелений лук, кріп і солоні огірки.
Додаємо все це в суп. За смаком солимо, кладемо горошки чорного перцю, лаврове листя. Варимо до готовності картоплі, потім чекаємо повного остигання страви.
В захололий суп кладемо порізану на шматочки рибу, заливаємо квасом. Подаємо до столу зі сметаною. Приємного апетиту!
Борщ класичний з м'ясом Борщ холодный Свекольник Холодник Холодник класичний Щавлевий суп