Неймовірно соковита індичка виходить, якщо запекти її шматочками у фользі. Аппеетитное і корисне блюдо підійде як для сімейного вечері, так і для святкового столу. Домашні та гості оцінять ніжне і ситне частування.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Грудка індички – 0,6 кг
- Лимон – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Паприка – 1 ч. л.
- Прованські трави – 1 ч. л.
- Масло оливкова – 60 мл
- Масло вершкове – 20 гр.
Процес приготування:
Готувати індичку шматочками в фользі в духовці просто! З грудки індички вирізаємо філе. Розрізаємо його на чотири рівні шматочки. Промиваємо продукт і обтираем паперовим рушником.
У глибокій мисці змішати оливкове масло з сіллю, перцем, паприкою і прованськими травами. Сюди ж видавлюємо сік лимона. Розмішуємо.
В готовий маринад опускаємо шматочки індички.
Маринуємо 15 хвилин, періодично перевертаючи шматочки.
Поділяємо фольгу на чотири частини. У кожну кладемо по шматочку індички. Зверху додаємо шматочок вершкового масла.
Загортаємо краї фольги.
Щільно закриваємо кожен шматочок, формуючи конвертик.
Відправляємо заготовки в духовку, розігріту до 180 градусів на 40 хвилин.
Через 40 хвилин відкриваємо фольгу і даємо продукту підрум’янитися ще 10 хвилин.
Соковита і рум’яна індичка зі спеціями готова. Подавайте апетитне блюдо до столу!
Індичка