Простий спосіб приготувати індичку шматочками запекти в рукаві. М’ясо вийде соковитим і рум’яним. Гаряче блюдо можна подавати з будь-якими гарнірами за смаком. Яскраве частування підходить для святкового столу.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Індичка – 0,7 кг
  • Соєвий соус – 100 мл
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Гірчиця французька – 2 ч. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування індички шматочками в рукаві в духовці смачний! М’ясо індички обдаємо холодною водою, потім обтираем його паперовим рушником і поділяємо на невеликі шматки.

В глибоку миску вливаємо соєвий соус і рослинне масло.

Тут же розмішуємо сіль і зернову гірчицю.

Опускаємо в маринад шматочки індички. Розмішуємо і залишаємо на 20 хвилин в холодильнику.

мариноване м’ясо Викладаємо в рукав для випікання.

Зав’язуємо його, перекладаємо на деко і ставимо в духовку на 40 хвилин. Готуємо при температурі 180 градусів.

Соковиті і рум’яні шматочки індички готові. Дістаємо їх з рукава, викладаємо на порційні тарілки і доповнюємо гарніром. Можна подавати до столу!

Індичка