Простий спосіб приготувати індичку шматочками запекти в рукаві. М’ясо вийде соковитим і рум’яним. Гаряче блюдо можна подавати з будь-якими гарнірами за смаком. Яскраве частування підходить для святкового столу.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Індичка – 0,7 кг
- Соєвий соус – 100 мл
- Масло рослинне – 50 мл
- Гірчиця французька – 2 ч. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування індички шматочками в рукаві в духовці смачний! М’ясо індички обдаємо холодною водою, потім обтираем його паперовим рушником і поділяємо на невеликі шматки.
В глибоку миску вливаємо соєвий соус і рослинне масло.
Тут же розмішуємо сіль і зернову гірчицю.
Опускаємо в маринад шматочки індички. Розмішуємо і залишаємо на 20 хвилин в холодильнику.
мариноване м’ясо Викладаємо в рукав для випікання.
Зав’язуємо його, перекладаємо на деко і ставимо в духовку на 40 хвилин. Готуємо при температурі 180 градусів.
Соковиті і рум’яні шматочки індички готові. Дістаємо їх з рукава, викладаємо на порційні тарілки і доповнюємо гарніром. Можна подавати до столу!
Індичка