Філе індички, тушковану на сковороді, виходить соковитим і м’яким. За цим рецептом можна пересушити. Подавати на стіл можна з легким гарніром або овочевим салатом.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Філе індички – 600 гр.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Кунжут для посипання
  • Яйце – 2 шт.
  • Крохмаль картопляний – 0,5 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати індичку, тушковану шматочками на сковороді, філе індички вимити і промокніть паперовими рушниками. Наріжте його невеликими шматочками.

Приготуйте заливку для м’яса. У мисці змішайте яйця, крохмаль і гірчицю, посоліть і приправте за смаком.

Покладіть індичку в заливку, перемішайте і залиште на 2 години, можна і більше. Чим довше м’ясо маринується, тим м’якше воно в підсумку вийде.

На розігріту сковороду влийте рослинне масло, викладіть індичку і обсмажте її на середньому вогні з двох сторін. Якщо все м’ясо відразу не поміщається на сковороді, то смажте порціями.

Посипте філе кунжутом, прикрийте сковороду кришкою і тушкуйте його на повільному вогні 10-12 хвилин. Індичка готова, можна подавати її на стіл.

Смачного!

Індичка Індичка на сковороді