Філе індички, тушковану на сковороді, виходить соковитим і м’яким. За цим рецептом можна пересушити. Подавати на стіл можна з легким гарніром або овочевим салатом.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Філе індички – 600 гр.
- Масло рослинне – для смаження
- Кунжут для посипання
- Яйце – 2 шт.
- Крохмаль картопляний – 0,5 ст. л.
- Гірчиця – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати індичку, тушковану шматочками на сковороді, філе індички вимити і промокніть паперовими рушниками. Наріжте його невеликими шматочками.
Приготуйте заливку для м’яса. У мисці змішайте яйця, крохмаль і гірчицю, посоліть і приправте за смаком.
Покладіть індичку в заливку, перемішайте і залиште на 2 години, можна і більше. Чим довше м’ясо маринується, тим м’якше воно в підсумку вийде.
На розігріту сковороду влийте рослинне масло, викладіть індичку і обсмажте її на середньому вогні з двох сторін. Якщо все м’ясо відразу не поміщається на сковороді, то смажте порціями.
Посипте філе кунжутом, прикрийте сковороду кришкою і тушкуйте його на повільному вогні 10-12 хвилин. Індичка готова, можна подавати її на стіл.
Смачного!