Дуже смачний, м’який і ніжний крем з йогурту без вершків виходить ще й дієтичним! Він відмінно підійде для прошарку бісквітних коржів, а також тістечок, трубочок і кексів. Готувати його просто, і впоратися з цим абсолютно кожен!

Порада: Для того, щоб крем вийшов по-справжньому низькокалорійним і корисним, краще всього використовувати йогурт без барвників та смакових добавок. Замість цього, збільште кількість цукрової пудри і додайте улюблені фрукти або варення.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Йогурт – 500 гр.
  • Сир – 400 гр.
  • Цукрова пудра – 125 гр.
  • Ваніль – за смаком

Процес приготування:

Готувати йогуртовий крем для бісквітного торта без вершків просто! Сир для крему краще всього використовувати м’який. Але навіть такий сир потрібно попередньо перетерти через ситечко або збити блендером.

Додаємо в сир цукрову пудру і розмішуємо.


Тепер вводимо йогурт і щіпку ванілі для особливого аромату. Збиваємо крем на середніх обертах 10 хв. Потім ставимо його в холодильник на 60 хв.

Приємного апетиту!

Йогуртовий крем для торта Крем для бісквітного торта Сирний крем для бісквітного торта Сирний крем для торта Торти