Сметанний крем з цукровою пудрою – чудова начинка для бісквітного торта. Завдяки цукровій пудрі крем виходить більш ніжним і м’яким на смак. А щіпка ваніліну додасть йому особливий аромат. Будь ласощі з таким кремом виходить по-справжньому апетитним!

Порада: для приготування крему краще всього вибирати густу, жирну сметану від 20 %, так він вийде більш пишним і повітряним.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Сметана 26% – 400 гр.
  • Цукрова пудра – 150 гр.
  • Ванілін – 1 щіпка

Процес приготування:

Приступимо до приготування сметанного крему для бісквітного торта з цукровою пудрою. Сметану кладемо в глибоку миску і збиваємо 2-3 хв. її міксером.

Тепер засипаємо цукрову пудру і додаємо щіпку ваніліну. Всі добре розмішуємо і знову збиваємо крем з допомогою міксера до утворення густого пишного крему.

Приємного апетиту!

Крем для бісквітного торта Крем для торта Сметанний крем для бісквітного торта Сметанний крем для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта