Смачний, легкий, дієтичний крем з йогурту, вершків і згущеного молока. Десерт з такою начинкою виходить дуже ніжним і м’яким. Даний ласощі для святкового столу!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Вершки 30% або Вершки 33% – 500 гр.
- Варена згущене молоко – 1 ст. л.
- Йогурт – 200 гр.
- Цукрова пудра – 50 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати Йогуртовий крем для торта Молочна дівчинка? Перед приготуванням вершки потрібно поставити охолодити в холодильнику. З’єднати зі згущеним молоком і збити міксером до густих стійких піків.
Йогурт з’єднуємо з цукровою пудрою і також збиваємо кілька секунд.
Тепер з’єднуємо дві маси і збиваємо в крем протягом 2-3 хв. Ставимо в холодильник на півгодини.
Приємного апетиту!
Вершковий крем для торта Йогуртовий крем для торта Крем для торта з вершків Крем для торта зі згущеним молоком