Смачний, легкий, дієтичний крем з йогурту, вершків і згущеного молока. Десерт з такою начинкою виходить дуже ніжним і м’яким. Даний ласощі для святкового столу!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Вершки 30% або Вершки 33% – 500 гр.
  • Варена згущене молоко – 1 ст. л.
  • Йогурт – 200 гр.
  • Цукрова пудра – 50 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати Йогуртовий крем для торта Молочна дівчинка? Перед приготуванням вершки потрібно поставити охолодити в холодильнику. З’єднати зі згущеним молоком і збити міксером до густих стійких піків.

Йогурт з’єднуємо з цукровою пудрою і також збиваємо кілька секунд.

Тепер з’єднуємо дві маси і збиваємо в крем протягом 2-3 хв. Ставимо в холодильник на півгодини.

Приємного апетиту!

Вершковий крем для торта Йогуртовий крем для торта Крем для торта з вершків Крем для торта зі згущеним молоком