Крем-чіз має щільну і пластичну структуру, завдяки чому він ідеально підходить для оформлення тортів. До того ж, він має приємний вершковий смак і відмінно поєднується з багатьма видами начинок і коржів.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Вершки 33% або Вершки 30% – 200 мл
  • Сир вершковий – 200 гр.
  • Цукрова пудра – 4 ст. л.

Процес приготування:

Готувати ідеальний крем-чіз для вирівнювання торта легко! Перелийте холодні вершки в миску, додайте цукрову пудру.

Збивайте вершки і цукрову пудру до одержання густої маси. Для цього вам знадобиться 10-12 хвилин.

Не припиняючи збивати, введіть частинами вершковий сир.

Збивайте крем, поки він не придбає однорідну консистенцію.

Поставте крем в холодильник на 20-30 хвилин, за цей час він стане більш щільним і стабілізується. Потім можна приступати до промазки коржів і вирівнюванню торта.

Приємного апетиту!

Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта з вершків Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем з рікотти для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз з маскарпоне для торта