Сметанний крем з м’яким вершковим маслом виходить ще смачніше і апетитніше. Неймовірно ніжна, повітряна текстура відмінно просочуємо коржі і просто тане в роті! Від такого десерту неможливо відірватися!


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Сметана – 300 гр.
  • Масло вершкове – 150 гр.
  • Цукрова пудра – 150 гр.

Процес приготування:

Готувати сметанний крем з маслом для бісквітного торта легко! Вершкове масло потрібно заздалегідь дістати з холодильника, залишити при кімнатній температурі, щоб воно розм’якло.

Тепер збиваємо вершкове масло міксером.

Додаємо до нього сметану і цукрову пудру/

Продовжуємо збивати крем міксером на великій швидкості ще 5 хв

Приємного апетиту!

Вершковий крем для торта Густий сметанний крем для торта Масляний крем для торта Сметанний крем для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта Сметанно-масляний крем для торта